TOP Limo verhuur in Den Haag
http://www.toplimoverhuurdenhaag.nl/wp-content/themes/fullscreen
more

Rightbox

Top Limo Den Haag

Over TOP Limo Den Haag

Maak kennis met de Chrysler 300c stretched limousine, speciaal voor u geïmporteerd uit Californië met zijn imposante uiterlijk en feestelijke verlichting, sterrenhemel, dvd speler,eventueel uw eigen muziek en een champagnebar van binnen.

Als een echte celebrity wordt u met deze limo door onze ervaren chauffeurs voorgereden op de plaats van bestemming.

Een limousine is een enorme publiekstrekker. Even stilstaan en er verzamelen zich vaak veel mensen om de limousine heen met foto en filmcamera’s. Iedereen is nieuwsgierig wie er uit de limo zal stappen. De chauffeur kan u laten uitstappen maar u kunt ook achter het privacyglas genieten van alle aandacht die u krijgt.

Natuurlijk is deze limo ook geschikt als onderdeel van uw trouwreportage, Vipvervoer of voor promotie doeleinden zoals bijvoorbeeld een sight seeing tour om uw gasten kennis te laten maken met Nederland (in het bijzonder geschikt voor de partners van uw zakelijke gasten).

TOP Limo Service

  • Onze prijzen zijn laag
  • De auto is zoals het hoort, wit en dus gewassen en schoon van binnen
  • Ervaren en vriendelijke, meertalige chauffeurs in een keurig kostuum gestoken
  • Rode loper service
  • Geen voorrijdkosten en ruim voor de afgesproken tijd aanwezig
  • De afgesproken prijs is all-in dus geen verdere bijkomende kosten zoals benzine of verzekeringen, weekend of avondtoeslag

Ook verzorgen wij transport voor u of uw gasten van of naar de luchthaven, hotel, feestzaal of conferentiecentrum, eindexamenfeest, concert, gala feest, (bedrijfs)jubileum, surpriseparty of misschien wilt u gewoon uw echtgenote, vriend of vriendin een keer verrassen met een avondje uit en onze limoservice het vervoer laten verzorgen.

Van vertrek tot aankomst staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel, uw wensen zijn het belangrijkst en dus gaat TopLimo-Denhaag verder dan alleen een limousine verhuren voor zowel uw privé als zakelijke gelegenheid.

Ook last-minute verzoeken worden behandeld.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

top